Ulfariet begint a.s. maandag het nieuwe seizoen met ongeveer hetzelfde lesrooster als voor de vakantie.

De groepsindeling blijft hetzelfde. Alleen de jongensgroep van woensdag is verplaatst naar de vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur. De leiding blijft bij Marlou. Hopelijk kan Minou haar nog blijven assisteren.

Daardoor veranderen ook de andere uren op de vrijdag: de A en B selectie is nu van 17.30 tot 19.00 uur en de Acrogym is nu van 19.00 tot 20.30 uur.

Er wordt over gepraat om deze uren in de toekomst misschien nog wat aan te passen, omdat er  bij de Acrogym kinderen zitten voor wie 20.30 uur wat aan de late kant is. Uiteraard brengen we jullie op de hoogte als er iets verandert.

Jony is gaan studeren in Zwolle. Jarenlang heeft zij tot ieders tevredenheid bij ons les gegeven, maar nu heeft ze ons dus moeten verlaten. Maar gelukkig hebben we goede vervangers kunnen vinden: uit eigen vereniging komt Fleur, die het maandaguur van 17.00 tot 18.00 uur les gaat geven. Anna blijft bij haar als assistente. Daniëlle neemt het volgende uur voor haar rekening samen met Fleur.

Het uur Kidsdance op de woensdag van 17.00 tot 18.00 wordt overgenomen door Marcha Kempers. De meidengroep op de woensdag van 19.00 tot 20.00 uur wordt nu gegeven door Daniëlle samen met Anna.

De selectie wordt natuurlijk getraind door Marlou met Sharon als assistente.

Op de zaterdag verandert niets. Tinka geeft de lessen met Fleur als assistente.

Het maandaguur voor de dames verandert ook niet. Onze onverwoestbare, good old Hannie blijft natuurlijk deze les verzorgen.

Daniëlle doet weer de acrogym met Ankie als assistente.

De mogelijkheid bestaat dat er hier en daar nog iets verandert aan de leiding. Sommigen hebben namelijk nog te maken met hun eigen scholen, opleidingen en lesroosters die ze nog niet kennen, of met hun andere, dagelijkse werkzaamheden.

Vandaar dat we op dit moment ook nog geen Nieuwsbrief kunnen maken. Als alles definitief bekend is krijgen jullie die over een paar weken tijdens de lessen uitgereikt.

Het bestuur van Ulfariet wenst alle leden een goede start van het nieuwe seizoen.

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download