Met ingang van maandag 20 augustus start Ulfariet weer met een nieuw gymseizoen.
Na een succesvol seizoen in 2011/2012 met een ledenstijging en twee nieuwe groepen starten we dit seizoen met maar liefst drie nieuwe groepen. Op de zaterdagochtend komen twee nieuwe groepen bij, waaronder een splitsing tussen de peuter- en kleutergroep en een extra kidsdance groep onder leiding van Tinka Roes. We hopen natuurlijk dat ook deze groepen weer vol zullen stromen zodat het weer een gezellig uurtje gymmen of dansen gaat worden.

Tevens is er op de vrijdagavond een extra groep ingeroosterd; namelijk acrogym. Onder leiding van Danielle Wink en Ankie Geverink zullen deze lessen worden gegeven voor leden van jong tot oud. Acrogym is een aparte tak binnen de turnsport waarbij in twee- of drietallen oefeningen worden uitgevoerd, waaronder ‘piramides’ bouwen, maar waar ook leden in de lucht worden gegooid en weer opgevangen worden. Tijdens de uitvoering van 17 juni jongstleden heeft u al een voorproefje kunnen zien wat het acrogym inhoudt. Op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur zal deze les gegeven worden en deze groep kan ook nog leden gebruiken! Lijkt dit je wat, komt dan snel langs!

Ook het activiteitenprogramma van Ulfariet biedt diverse activiteiten aan voor alle leden. Zo wordt er eind augustus al een kamp georganiseerd in de gymzaal met allerlei leuke activiteiten. Ook staat de springdisco weer op het programma en zullen er nog meer leuke activiteiten worden georganiseerd. Houdt daarvoor ook de website (www.ulfariet.nl) in de gaten! En natuurlijk presenteren wij ons weer op het centrumfeest in Ulft op zondag 9 september waarbij verschillende groepen een ‘act’ opvoeren en waarbij ook de tumblingbaan weer klaar staat om op gesprongen te worden.

En als laatste nog het wedstrijdprogramma voor de selectie. Ook dit jaar zullen de leden van de selectie weer
proberen om medailles te gaan winnen. Met veel medailles in het vorige seizoen en zelfs een regiokampioen in ons midden gaan we er dit jaar weer alles aan doen om dat te evenaren. En met de nieuw aangeschafte trainingspakken moet dat toch zeker gaan lukken. Het concept wedstrijdprogramma staat inmiddels ook op de site.

U leest het, er wordt weer van alles georganiseerd door Ulfariet en wij hebben weer zin in een spetterend seizoen met alle leden. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend een les komen kijken/meedoen. Ook zult u zo snel mogelijk de nieuwsbrief ontvangen met daarin alle benodigde informatie, maar tot die tijd hopen we dat de website u van voldoende informatie voorziet. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de leiding of bij het bestuur.

We maken er een super seizoen van!

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download