Beste ouders,

Aan het einde van dit seizoen, zal helaas onze secretaris er mee gaan stoppen en het stokje door gaan geven. Daarom zijn wij per ingang van het seizoen 2017/2018 naarstig op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de invulling van deze functie. Daarnaast kunnen wij ook nog heel goed een bestuurslid gebruiken voor onze promotionele activiteiten.

Lijkt het je leuk om onze gymvereniging te steunen en de vereniging van uw zoon/dochter een handje te helpen en spreekt een van bovenstaande functies je aan, dan zien we heel graag je reactie tegemoet (secretaris@ulfariet.nl). Ook voor meer informatie over deze functies, graag een reactie op bovenstaand mailadres.

Ook Ulfariet kan niet zonder de steun van vrijwilligers en heeft jullie hard nodig !!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Gymnastiekvereniging Ulfariet

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download