Voor de meeste groepen wordt nu buiten een beperkte, aangepaste, les gegeven (als het weer het toelaat), maar dat is niet voor alle groepen mogelijk in verband met de Corona regelgeving, zoals ouder-kind gym en de damesgroep van de maandagavond. Maar natuurlijk hebben wij als vereniging ook onze vaste lasten. Daarom gaan we in juni weer contributie innen na 2 maanden geen contributie te hebben geïnd. Wij doen dat bij alle leden dus ook bij ouder-kind gym en de damesgroep.
Wij innen de contributie via het programma DigiMembers van de KNGU en het is nogal lastig en het kost veel tijd om leden van specifieke groepen hiervan uit te sluiten en later weer opnieuw in te voeren.
Dus wij hopen op coulance en solidariteit van iedereen.
Bestuur Ulfariet

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download