Ulfariet doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Graafschap-Zuid.
De stemperiode loopt dit jaar van 1 tot en met 22 april 2016. Leden van Rabobank Graafschap ontvangen een paar dagen voor deze periode een stemkaart. Hierop staat een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen op verenigingen die zij een warm hart toe dragen.

Dit jaar stelt de bank een bedrag van € 100.000 beschikbaar. Na afloop van de stemperiode wordt dit bedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Hoe kunt u stemmen?
Het is voor Ulfariet belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens de Rabo Clubkas Campagne.

Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Graafschap-Zuid of dit vóór 15 februari 2016 wordt. Maar let op: niet iedereen met een Rabo-rekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ worden opgezocht of men al lid is. Het lidmaatschap is kosteloos.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabo Clubkas Campagne op https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/graafschap/rabo_clubkas_campagne/

Help je club! Beslis mee van 1 t/m 22 april 2016 en help onze club.
Alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download