4e divisie:

 

 

Op zaterdag 30 januari was alweer de tweede plaatsingswedstrijd in Doetinchem. We begonnen de wedstrijd met in baan 1 Sanne en Britt en Jade in baan 2.

Sanne en Britt begonnen op de sprong en lieten allebei twee mooie sprongen zien. Nu gaan we nog oefenen op de streksalto, zodat ze nog iets hogere uitgangswaarden hebben.

Ook Jade begon bij de sprong waarbij ze twee keer een half in/half uit liet zien. Een nieuwe sprong voor haar en het ging best goed! Ze kreeg het 7e cijfer op dit toestel.

De brugoefening van Sanne ging netjes! Ze haalde hiervoor het 10e cijfer! Bij Britt ging het helaas iets minder. Met ophurken moest ze helaas de brug verlaten en ook de salto ging niet helemaal zoals het hoorde. Maar ze heeft de oefening super knap afgemaakt, snel vergeten en door naar het volgende toestel.

Ook Jade was bij de brug en liet daar een mooie oefening zien, nu nog even de stopjes eruit en dan gaan we voor een nog hoger cijfer.

Balk was deze dag niet ons toestel. Sanne moest helaas de balk verlaten bij de radslag, maar deed nog wel een extra onderdeel; radslag streksprong af, super! Ook Britt viel eraf, met de koprol. Verder waren het erg nette oefeningen! En dan Jade nog, ook zij helaas een val bij de radslag, maar verder een mooie wisselspagaat in haar oefening!

Het laatste toestel was vloer. Alle drie de meiden hebben mooie oefeningen laten zien en vooral laten zien dat ze vooruitgang hebben geboekt!

In de einduitslag is Sanne 17e geworden, Britt 26e en Jade bij junior supplement E 11e.

 

In de derde wedstrijdronde turnden onze jeugd 1 turnsters Nurseyda en Kardelen.

Deze meiden begonnen de wedstrijd op de balk. Bij Kardelen ging het helaas niet helemaal zoals de bedoeling was, met een val bij radslag en boogje was het niet perfect. Bij Nurseyda ging het beter, zonder vallen. De vloeroefening van beide meiden was heel erg netjes. Bij sprong hebben ze allebei twee keer een overslag laten zien, die erg goed ging. Helaas viel Kardelen er met de zolendraai op de brug van af, maar ging de rest van de oefening wel goed. Nurseyda liet een mooie brug oefening zien, we gaan nog flink oefenen op de kip, je kunt hem al, maar nu nog even zonder kromme armen. Maar dat komt zeker weten goed! Nurseyda is 12e geworden en Kardelen 15e.

 4e divi

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download