6e divisie;

 

Op zaterdag 23 januari was het de beurt aan de meiden van de 6e divisie. We begonnen deze dag met instappers D3. Dit zijn Indy, Fenne, Pien, Bo en Jill. Alle vijf de meiden hebben het keurig gedaan. Vooral op vloer waren deze meiden erg sterk! Indy kreeg namelijk het 2e cijfer, Pien het 4e cijfer samen met Jill en Fenne haalde hier het 9e cijfer! Bo haalde een super cijfer op sprong; het 5e cijfer! En ook Jill haalde het 5e cijfer, maar dan op de brug. Helaas ging de tweede sprong van Jill niet goed waardoor ze een 0 score kreeg en dus erg veel punten heeft laten liggen. Maar dit gebeurt de volgende wedstrijd vast niet meer! In de einduitslag is Indy 14e geworden, Fenne 26e, Pien 29e, Bo 30e en Jill 31e. Goed gedaan voor de eerste officiële wedstrijd!

 

Daarna kwamen Lien, Roos en Jill A. turnen in jeugd 1, D3. Voor Lien en Roos was dit hun allereerste wedstrijd en dat ging super! Jill werd namelijk 2e op sprong en 3e op de balk. In de einduitslag is ze op de 5e plek geëindigd. Erg goed gedaan. Ook Lien ging netjes, alle oefeningen werden keurig uitgevoerd, ze eindigde dan ook op de 9e plek. Roos ging met een medaille naar huis, nadat ze het 2e cijfer op de brug kreeg en ook de andere oefeningen netjes deed werd ze in de einduitslag 3e! Gefeliciteerd Roos!

 roos

 

In de laatste wedstrijdronde turnden maar liefst zes meiden van Ulfariet. Jente is pupil 1 D3 en had haar allereerste wedstrijd. Dit deed ze keurig! Ze werd namelijk 5e. Haar beste toestel was de brug, hier haalde ze namelijk het 4e cijfer voor.

 

Ook Luna, Sele en Yildiz turnden deze wedstrijd. Zij zijn pupil 2 niveau D3. Vooral voor Sele en Luna was dit nog best spannend, want ze hadden nog niet eerder een wedstrijd gehad. De oefeningen zaten er dan ook nog niet helemaal goed in, maar ik weet zeker dat dit de volgende wedstrijd veel beter gaat! Luna werd 12e, Sele werd 8e (en haalde het 3e cijfer op brug) en Yildiz werd 6e, met een keurige 5e plek op balk en brug.

Faye en Sara turnden voor het eerst in de jeugd 2 categorie en hadden dus keuze oefenstof. Faye werd heel netjes 6e en haar beste toestel was de balk, waar ze het 6e cijfer voor haalde. Sara werd keurig 8e en haalde ook het hoogste cijfer op de balk, namelijk het 4e cijfer. Goed gedaan meiden!

 

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download