Zaterdag 30 mei was de regiofinale van de 6e divisie in Doetinchem. Ulfariet mocht meedoen met 3 meiden.

In de tweede wedstrijdronde waren Sara en Vera (jeugd 1, D3) aan de beurt. Zij mochten de wedstrijd beginnen op sprong. Beide meiden lieten twee keer een mooie overslag zien, waarbij Vera zelfs werd beloond met een 11.575, het 3e cijfer op dit toestel. Het tweede toestel was de brug, dit ging best goed al mogen de zwaaien nog wat hoger. Sara en Vera hebben hier precies hetzelfde cijfer voor behaald, een 11.850. Op de balk lieten Sara en Vera mooie oefeningen zien wat werd beloond met mooie cijfers. Het laatste toestel was de vloer, ook hier veel vooruitgang in geboekt en het ging dan ook erg goed. Vera haalde zelfs een 15.300, het hoogste cijfer op de vloer! Erg knap! In de einduitslag is Vera 6e geworden en Sara 11e. Super knap gedaan!

Roos (pupil 2, D3) was in de derde wedstrijdronde aan de beurt. Zij mocht beginnen op de brug. Hier liet ze een nette oefening zien waarvoor ze een mooie 11.200 kreeg. Balk was het tweede toestel, helaas viel Roos er met de handstand af en had ze wat wiebels, maar kreeg nog een 10.500. Op de vloer heeft Roos het erg goed gedaan, met een 6.2 als D-score, ze haalde dan ook een 13.850. Sprong was het laatste toestel en dit ging ook erg goed, een 13.725, het 7e cijfer op dit toestel. In de einduitslag is Roos op een mooie 19e plaats geeindigd. Goed gedaan!

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download