Zaterdag 17 januari was onze eerste wedstrijd van dit jaar.

Vorig jaar hebben we als Ulfariet voor het eerst meegedaan met de wedstrijden om te zien of we het iets vonden en als training voor de meiden. Dit vonden ze zo leuk dat we ons dit jaar weer hebben ingeschreven, maar nu met alle meiden.

We hadden 5 teams opgegeven, helaas werd er 1 meisje ziek en kon dit team niet meedoen. Dus toen hadden we er nog 4 over.

Om half 8 moesten de eerste 2 teams in Varsseveld zijn. We hebben goed ingeturnd met de nodige spanning bij de meiden. Voor de meeste was dit namelijk de allereerste wedstrijd

Rond half 10 was het eerste team aan de beurt. Dit was een nieuw niveau binnen de KNGU E-instap. Dit is om kennis te maken met acro en wedstrijden vanaf 6 tot 12 jaar. Hier deden Robin en Jolien aan mee. Ze hebben een hele goede oefening neergezet. Helaas zijn ze een aantal keer buiten de vloer gekomen wat ze punten heeft gekost. Toch zijn ze op een goede 5e plek geëindigd.

 Acro1

Om half 11 zou het 2e team aan de beurt zijn. Helaas waren ze uitgelopen waardoor dit later werd. Tijdens het wachten was het wel gezellig de oudere meiden waren er ondertussen ook allemaal met de ouders. Rond 12 uur waren ze eindelijk aan de beurt. Nina, Romy en Iris als E – junior trio. Door hun zenuwen is deze oefening iets minder gegaan. Aantal dingen vergeten. Verder hebben ze de stunts wel goed uitgevoerd. Zij zijn op een 7e plek geëindigd.

 Acro2

In de middag waren de meiden van E – senior. Ook zij hebben eerst een lange tijd ingeturnd. Alles wat nog niet zo goed ging hebben ze goed geoefend. Als eerste aan de beurt waren Anouk, Iris en Jamyra. Ze hebben een goede oefening laten zien, hier en daar wat slordigheid foutjes, maar dat komt de volgende wedstrijd wel goed. Het enige wat echt beter moet is het tellen van de onderdelen, helaas zijn ze hier wat punten op verloren. Zij zijn als 20e geëindigd.

 Acro3

Als laatste waren Fabiën, Lynn en Ellen. Zij hebben echt een hele goede en nette oefening laten zien. Ging super. Ze zijn 11e geworden. Super goed voor de hoeveelheid meiden die mee deden.

 Acro4

Iedereen super goed gedaan!

Op naar de volgende wedstrijd hopelijk met alle 5 de teams!!

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download