In de gymzaal van de Dobbelsteenschool zullen op maandag 1 september de gymlessen weer beginnen, gegeven door de leiding van Ulfariet.

Ulfariet heeft verschillende groepen, van de jongsten (ouder-kindgym) tot de oudsten van de middelbare school. Voor ieder is er wat wils, zo is er een groep jongens, er is dansen, maar ook acrogym en uiteraard het selectieturnen die meedoen aan regionale wedstrijden. En niet te vergeten, de groep dames, die nog steeds op al wat oudere leeftijd, sportief blijven bewegen. Al deze lessen worden gegeven door gekwalificeerde leiding. Deze lessen kunnen vrijblijvend worden bijgewoond. Voor het actuele lesrooster kunt u kijken op de site; www.ulfariet.nl.

Tevens worden er gedurende het seizoen diverse activiteiten georganiseerd, zo is er onder andere de jaarlijkse springdisco, vriendjesweek, de afsluitende activiteit en natuurlijk het kamp. Ulfariet is dus een erg gezellige vereniging! Bent u enthousiast geworden, kijk op de site of kom gezellig langs in de gymzaal!

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download