Na precies 7 wedstrijden even een update over de selectiemeiden. Er zijn namelijk al erg goede resultaten behaald met ook enkele medailles!

We zijn dit seizoen gestart met de clubteamwedstrijden. Dit is de eerste wedstrijd van het seizoen om te kijken hoe het gaat en om te kijken wat er nog geoefend moet worden. Deze wedstrijd was op zaterdag 9 november in Winterswijk. Alle meiden hebben het erg goed gedaan met zelfs een derde plek voor het team van Lisa, Rosa, Sara en Vera! Een goed begin dus!

4e divisie;

In de 4e divisie turnen twee meiden voor Ulfariet, namelijk Meike en Jade. Zij zijn jeugdmeiden en hebben dus al enkele jaren wedstrijden geturnd. Bij de eerste plaatsingswedstrijd hadden we een beetje pech, want Jade was ziek. Hierdoor moest Meike alleen haar wedstrijd turnen. Dit ging niet helemaal goed, met enkele kleine foutjes waardoor ze niet heel erg hoog eindigde.

Bij de tweede plaatsingwedstrijd was het andersom, nu mocht Jade alleen haar wedstrijd turnen. Door een blessure kon Meike helaas niet meedoen. Ook deze wedstrijd ging niet helemaal geweldig, maar als ik zie wat Jade nu allemaal weer turnt na een zware knieblessure ben ik toch erg trots! Nog 1 wedstrijd te gaan op 5 april en dan gaan we knallen!

5e divisie;

Floor, Merel, Sarah, Gees, Iris en Lotte turnen allemaal in de 5e divisie. Deze meiden zijn jeugd en junioren. Op zaterdag 11 januari hadden deze meiden hun eerste plaatsingswedstrijd. Alle meiden deden het erg netjes en Gees eindigde daarbij op een 7e plek. Floor werd 10e, Sarah 13e en Merel werd 18e. Ook de junioren Iris en Lotte deden het netjes met een 18e en 20e plek.

De tweede plaatsingwedstrijd was op 15 maart en ging alweer iets beter dan de eerste wedstrijd. De oefeningen waren wat aangepast en we hebben weer erg ons best gedaan. Bij de balk hebben we helaas nog veel vallen gehad, waardoor we wel wat punten hebben laten liggen. Bij deze wedstrijd is Floor op een 12e plek geeindigd, Merel werd 15e, Gees 16e en Sarah had tijdens deze wedstrijd een blessure, waardoor ze helaas niet mee kon doen.

Bij de junioren, Iris en Lotte, ging het aardig goed. Lotte werd 18e en Merel eindigde op de 20e plaats. We hebben nog veel te oefenen door de nieuwe oefenstof en gaan de oefeningen nog op enkele plaatsen aanpassen waardoor we hopen dat we wat hoger gaan eindigen. Met nog 1 wedstrijd te gaan op 12 april zijn we al bijna door het wedstrijdseizoen heen.

6e divisie;

De meiden van de 6e divisie hebben er inmiddels alweer twee wedstrijden op zitten. Op zaterdag 18 januari organiseerde Ulfariet de eerste plaatsingswedstrijd in Doetinchem, en met succes! Er werden namelijk maar liefst drie medailles mee naar huis genomen! Bo haalde bij de pupillen 2 een mooie bronzen medaille! Ook Britt werd derde bij de instap D2. En dan hadden we ook nog een gouden medaille door onze pupil 1, Nurseyda! Hartstikke knap gedaan!

De tweede plaatsingswedstrijd was op 22 maart in Neede. Hier mocht de pre-instap ook aan meedoen en dit heeft Lieke dan ook gedaan. Haar allereerste echte wedstrijd! Met nog een paar kleine foutjes is ze op een goede 9e plaats geeindigd. Ook de instappers D2 waren weer aan de beurt. Dit keer net geen medaille voor Britt, ze werd namelijk vierde. En ook Sanne viel net buiten de prijzen met een 5e plek. De andere instappers hebben het ook super gedaan en zijn alledrie op de balk gebleven wat hen een 10e (Indy), 12e (Resy) en 13e (Anouk) plek opleverde! Super resultaten dus! In de laatste wedstrijdronde turnden de pupillen 1 en pupillen 2 ook nog hun wedstrijd. Bij de pupillen 1 hebben we weer een gouden medaille weten te pakken, dit keer door Kardelen! Nurseyda eindigde na een goede wedstrijd op de vierde plek, Fatou werd 10e en Roos 17e.

Ook bij de pupillen 2 werd een gouden medaille gehaald, door Rosa, super knap! Bo greep ook naast het podium met een vierde plek en Lisa turnde een super wedstrijd door op de 6e plaats te eindigen. En ook Vera en Faye hebben het super gedaan met een 8e en 13e plek. Op naar 19 april, voor de laatste plaatsingswedstrijd.

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download