Op vrijdag 22 november was de jaarlijkse springdisco van Ulfariet in de gymzaal! Ook dit jaar werd deze weer druk bezocht met hoog bezoek.

Om 17.00 werd het spits afgebeten door de jongste leden van Ulfariet en mochten zijn een uur lang lekker komen springen op de leukste sinterklaasmuziek. Met echte discolampen werd het een groot feest! Ook kwamen er nog twee leuke pieten meespringen en dansen en werden er lekkere pepernoten uitgedeeld!

Vanaf 18.00 uur mochten de leden uit de groepen 4 en 5 komen dansen. Ook hier waren veel leden aanwezig met vriendjes en vriendinnetjes! En de pieten kwamen zelfs nog even terug om ook aan deze leden wat lekkers uit te delen!

De laatste groep stond om 19.00 uur alweer klaar in de starthouding. De oudste leden van Ulfariet met vriendjes en vriendinnetjes hadden er veel zin in! Het was een drukke, maar erg gezellig discoavond! Kijk snel naar de leuke foto’s!!!

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download