Zaterdag 6 april hebben twee meiden van Ulfariet de zilveren medaille weten binnen te halen.

Al vroeg in de ochtend mochten de pre-instappers hun tweede wedstrijd turnen in Winterswijk. Sanne begon op vloer en Resy, Indy en Britt mochten beginnen op de balk. Sanne turnde een hele nette oefening wat haar een 12.800 opleverde, het hoogste cijfer op de vloer! Super knap!

Indy liet een mooie balkoefening zien en ook Britt liet zien wat ze kon met een super hoge handstand! Dit leverde Britt een 13.000 op, het hoogste cijfer op de balk, fantastisch! Ook Resy liet een mooie oefening zien, die wel iets snel ging, maar het ging al veel beter dan de vorige keer!

Daarna mocht Sanne naar de sprong, waarbij ze een mooie salto en handstandplatval liet zien. De andere meiden gingen naar de vloer. Alle drie lieten ze een mooie oefening zien en je merkt dat ze al veel vooruit zijn gegaan, want het gaat al veel netter!

Sanne liet op de brug ook weer een goede oefening zien zoals ik ook van haar gewend ben. Resy liet twee mooie koprollen zien bij de sprong en Indy en Britt twee keer een mooie handstand platval. Deze keer ging de sprong gelukkig goed he Indy?

Het laatste toestel van Sanne was de balk. Deze ging eigenlijk niet zo heel erg goed met een val met de koprol en een val bij de handstand. Ook ging ze een beetje de verkeerde kant op, maar dit heeft ze goed opgepakt. Resy, Indy en Britt mochten hun wedstrijd afsluiten op de brug en dit deden ze erg netjes met mooie oefeningen!

Nu dus wachten op de uitslag en daarbij werd Sanne omgeroepen en mochten ze op de tweede plaats gaan staan! Super! Een zilveren medaille bij pre-instap niveau D1! Britt is heel knap op de 6e plek geeindigd, Indy werd 9e en Resy 20e! Allemaal super goed gedaan! Ik ben erg trots! In de middagwedstrijd mocht Lisa Kroessen ook nog haar derde en laatste plaatsingswedstrijd turnen! Na een 4e plek bij de vorige wedstrijd zou er best een medaille in kunnen zitten. Lisa begon de wedstrijd op de brug. We wilden nog even de oefening aanpassen door een tussenzwaai eruit te laten, maar op het laatste moment toch nog besloten om deze er gewoon in te doen en met succes! Lisa kreeg een 11.350.
Ook op de balk liet ze een mooie oefening zien, hij mag nog wel wat sneller maar een mooie 11.500 was zeker terecht! Door naar de vloer waar ze een erg mooie oefening liet zien met een super arabier flickflack! Als laatste nog even sprong, waarbij ze twee keer een mooie overslag liet zien!

Ook Lisa pakte deze dag een medaille, want ze werd tweede! Helemaal super! Gefeliciteerd! Daarbij is Lisa ook nog door naar de finale!

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download