In de week van 10 t/m 16 december a.s. organiseren we het kerst-diplomaturnen. Dit zal plaatsvinden tijdens de normale lesuren in de zaal waar uw kind les krijgt. De verrichtingen van de kinderen worden beoordeeld en na afloop krijgen ze een diploma. Hierbij worden de ouders, opa’s en oma’s van harte uitgenodigd om te komen kijken. De meisjes van de C-selectie doen in hun eigen groep buiten mededingen mee. Zij turnen voor hun diploma op vrijdag 21 december tijdens het selectie-diplomaturnen.   Let op ! Voor de meisjes van de A-, B-, en C-selectie zal het diplomaturnen een week later plaatsvinden en wel op vrijdag 21 december van 16.30-ca. 18.30 uur.

Dansen op de woensdag: de les zal starten om 17.00 uur, de ouders zijn vanaf 17.30 uur welkom om te kijken naar de ingestudeerde dansen. Tevens krijgen de leden een mooi dansdiploma. Acro op vrijdag: voor de acro zal dit jaar nog geen diplomaturnen worden georganiseerd. Uiteraard gaan de lessen wel gewoon door, maar krijgen de leden geen diploma.

Leiding en bestuur Ulfariet.

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download