Zondag 17 juni 2012 was het dan eindelijk weer zover! Na jaren geen uitvoering te hebben gehouden stond er op vaderdag weer een spetterende uitvoering op het programma!
Vanaf 14.00 uur waren de deuren van sporthal de Ijsseweide in Gendringen open voor ouders, broertjes/zusjes, familie en andere belangstellenden.

De leden van alle verschillende groepen waren al weken druk aan het oefenen om een leuke act neer te gaan zetten met als thema ‘rond de wereld’. Dit thema stond namelijk centraal bij alle acts. Zo waren bijvoorbeeld de kleuters het land Spanje en hadden ze allemaal een mooie spaanse rok aan en een bloem in de haren.

Ook het land China was present met stokjes in de haren en mooie make-up. Maar ook de landen Argentinië, Griekenland, Brazilië, Nederland, Hawaï, Litouwen, Italië en Afrika werden uitgebeeld door de leden. Na een gezellige middag kunnen wij spreken van een geslaagde uitvoering! Wij willen dan ook alle leden en het toegestroomde publiek bedanken voor al het enthousiasme. Bij de foto’s kunt u foto’s terug vinden van het oefenen en ook van de uitvoering! Wij zien jullie allemaal graag bij een volgende uitvoering!

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download