Vrijdag 25 november was het dan weer zover; de tweede editie van de springdisco van Gymnastiekvereniging Ulfariet. Na de succesvolle springdisco op 15 april van dit jaar stond de tweede editie op het programma.

De springdisco werd gehouden in de thuishaven van de gymnastiekvereniging, namelijk in de gymzaal van de Dobbelsteenschool. Om 18.00 uur mochten de jongste leden en vriendjes en vriendinnetjes komen springen en dansen op gezellige muziek. Er waren dan ook veel kinderen uit de basisschoolgroepen 1, 2 en 3. Om 19.00 uur was de tweede groep van harte welkom, namelijk de kinderen uit de groepen 4 en 5. Ook was er nog bezoek; namelijk twee zwarte pieten die zelfs ook nog even mee gingen springen op de vele trampolines en tumblingbaan! En dan nog de laatste groep, van 20.00 tot 21.15 uur waren de oudsten aan de beurt in de leeftijd vanaf basisschoolgroep 6. Er waren erg veel leden die ook gezellig vriendjes en vriendinnetjes hadden meegebracht waardoor het een erg gezellig disco werd.

Speciaal voor de springdisco had Ulfariet een luchtkussen gehuurd waar de kinderen lekker op konden uitleven. Ook stond de tumblingbaan klaar, dit is een lange mat gevuld met lucht en is van de gymnastiekvereniging. Hier wordt tijdens de lessen ook erg vaak wat moeilijkere onderdelen geoefend. Verder waren er veel springtoestellen, zoals trampolines en springplanken zodat we de moeilijkste kunsten hebben kunnen zien en veel leden een salto hebben zien maken!

Het was dan ook weer een groot succes en de springdisco zullen we volgend jaar zeker weer gaan organiseren, misschien komen de pieten dan ook wel weer! Lijkt het je wat om ook een keer te komen springen tijdens de reguliere lessen? Je mag altijd een paar lessen gratis mee kunnen doen om te kijken of het wat is. De groepen zijn erg gezellig en door het jaar heen worden ook leuke activiteiten georganiseerd die bijna allemaal gratis zijn. Aan het einde van het jaar is er bijvoorbeeld ook nog het diplomaturnen; hierbij laten de leden een aangeleerde oefening zien en kunnen ze daar een heus diploma voor behalen!

Kijk op onze site; www.ulfariet.nl voor meer informatie en het lesrooster en kom langs in de gymzaal van de Dobbelsteenschool!!!

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download