Geachte ouders, beste jongens en meisjes,

De positieve stemming waarmee we het vorig seizoen begonnen en ook weer afsloten, zet zich onverminderd voort!

Het bestuur heeft nog een paar aanpassingen ondergaan: Sandra Dohmen is gestopt als secretaresse, maar Olga van de Schuur heeft inmiddels haar plaats ingenomen. Alfred ter Horst heeft na 15 jaar trouwe dienst afscheid genomen, maar Marlou Jansen is definitief toegetreden tot het bestuur. We hebben het bestuur dus weer op orde en we gaan er een mooi jaar van maken. Dit doen we natuurlijk samen met de leiding en hun assistentes waar geen veranderingen hebben plaatsgevonden.

Op 11 september presenteren wij ons op het Centrumfeest in Ulft. Het zomerkamp was dermate succesvol dat we dit ook voor volgend jaar weer in het programma opnemen, evenals andere nieuwe evenementen, zoals de springdisco en het diplomaturnen. Maar natuurlijk ook oude bekenden, zoals de middag in de Saza-hal, blijven in het programma staan.

Dit alles naast het ambitieuze wedstrijdprogramma waar we met onze selecties aan mee doen en andere evenementen, die georganiseerd worden door het rayon de Graafschap van de KNGU en bestemd zijn voor alle leden.

Voor de peuters en kleuters hebben we ons lesrooster uitgebreid en we geven nu ook op de zaterdagochtend gymles aan hen.Wat ook als positief kan worden gezien is het feit dat we met het ledenaantal stabiel zijn gebleven. Net als vorig jaar hebben we 150 leden. Een mooie springplank om nu definitief weer te gaan groeien. Daar gaan we het komend seizoen alles aan doen.

Met dit voorwoord en de verdere inhoud van deze vernieuwde en uitgebreide Nieuwsbrief hopen we jullie weer voldoende op de hoogte te hebben gebracht van het reilen en zeilen van onze vereniging en wij wensen jullie allemaal een prachtig gymnastiekseizoen toe.

Gerrit Bleeker, voorzitter.

Volg ons op de socials!

Het meest recente nieuws voor jou

ulfariet.nl download